11 sep. 2018

Onder Uw vleugels schuil ik, huil ik

In mijn biografie staat: ik ben een gewone vrouw (werk-in-uitvoering in de liefhebbende handen van de hemelse Pottenbakker). Maar soms heb ik de neiging om Zijn handen weg te duwen. Dan denk ik: als ik God was zou ik ervoor zorgen dat de zon altijd scheen, dat er niemand hoefde te sterven. Ik zou er voor zorgen dat iedereen deed wat ik zei: alleen het goede.

Tegelijk weet ik dat er iets van terecht zou komen.
Want zeg nou zelf, wie ben ik? SEPTEMBER
Een moeilijke maand vol herinneringen.

Een geliefde die weggleed onder onze handen. Wat zijn nou twee weken? Ik zou zo graag nog eens "mama" zeggen. En dat ze dan naar me zou luisteren en iets terug zou zeggen. Nog één keer...

Psalm 46:11
Ik geef het op
Ik weet dat U God bent.
Dat is genoeg.

Ik wil Uw handen niet meer wegduwen, lieve HEER. U bent verbazingwekkend, U bent volmaakt en ik weet dat ik vanuit mijn perspectief maar een heel klein stukje zie van het grote geheel van Uw plan met mij. Ik houd van U. Maar God, deze maand doet zo'n pijn! Daarom...

onder Uw vleugels schuil ik
onder Uw vleugels huil ik.
Moe van alles kom ik thuis.

Lees ook:

7 opmerkingen:

 1. Dat is echt de enige plek waar werkelijk begrip en troost te vinden is.. We hebben een barmhartige en medelijdende Hogepriester Aritha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Droeve herinneringen, een moeder die er niet meer is, dat voelt zo schrijnend.
  Gisteren was het 2 jaar geleden dat mijn vader is overleden.
  Maar dan is daar die Trooster in verdriet, daar mogen we op steunen en onder Zijn Vleugels mogen we schuilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig kunnen we, mogen we schuilen bij Hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. God takes all our fears and sadness and replaces them with His strength and His comfort when we go to Him. When we lose someone close to us we go through a grief process that may take a while for us to work through the several steps involved.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O Heer als we U niet hadden dan waren we diep ongelukkig. U bent onze kracht, hulp, troost , bemoediger, aanmoedigder, bevrijder, heelmeester.

  BeantwoordenVerwijderen