3 jul. 2018

10 mooie christelijke blogs

Vandaag heb ik de reacties van mijn lezers bekeken, die ik in de maand juni gekregen. Dank jullie wel! Al drie keer heb ik vijf mooie christelijke blogs gedeeld. Vandaag doe ik het anders.

IN HET ZONNETJE

Ik zet mijn meest trouwe "feedbackgevers" van de maand juni in het zonnetje. Wat was ik blij met jullie reacties. Bekijk HIER de ander 10 die ik in het voetlicht zette.1. ZO GOD HET LEIDT is de blog van Helma. Ze schrijft dit over zichzelf: "Eind 2016 is mijn leven drastisch veranderd. Ik heb toen (na een lange tijd van afdwalen) God mogen vinden en Hem leren kennen als mijn persoonlijke Verlosser. Hij is de Heer van mij leven. De rest van mijn leven heb ik aan Hem gegeven en wil ik wil Hem volgen. Daarom leer ik nu Zijn stem te verstaan en te doen wat Hij wil dat ik doe. Over dit proces, wil ik graag schrijven." En dat doet Helma. Ze verrijkt haar tekst met plaatjes die goed bij het onderwerp passen. Ik vind het leuk dat ze ook serieus op reacties ingaat op een lieve manier. Van mij mag ze vaker schijven.

2. IN VERWONDERING is de blog van Emma. "Er staat boven: creatief: schilderen, fotograferen, instrumenten bespelen af en toe een gedicht." Zij houdt van de natuur en komt graag op voor de ander. Ik vind de link die zij legt van God naar natuur en van de natuur weer naar God erg boeiend. Emma heeft nog een andere blog waarop ze haar schilderijen laat zien: Kleurrijk!

3. FOLLOWING MY KING is de blog van Cecelia. Ze koos de naam Following My King om het doel van mijn schrijven en eigenlijk van heel haar leven te laten zien. Haar focus ligt tijdens het schrijven op dienen. Ze wil er zijn voor haar lezers die pijn hebben, degenen die op zoek zijn naar God en ze hoopt dat haar stukjes ook gebruikt worden voor mensen die een dichter bij Jezus willen leven. Cecelia, die zich op haar blog quietspirit noemt heeft ook een boek geschreven: Times of Trouble Bring Rays of Joy.

4. NAPPI is de blog van Jannie. Je kunt zien wat ze zoal in haar vrije tijd doet! Handwerken, zowel haken, breien als naaien, is één van haar grote hobby's. Vooral voor poppen! Soms schrijft ze ook over de dagelijkse dingetjes in haar leven. Nog een leuk iets: ze verkoopt de eigengemaakte poppenkleertjes in haar winkeltje: Nappi. Neem eens een kijkje daar!

5. LOOK AROUND THE CORNER is de blog van Eve. Ze is getrouwd en moeder van 3 mooie kinderen. En ze schrijft al een langere tijd blogs die over dagelijkse bezigheden gaan. Waar de naam van haar blog vandaan komt?  Een van mijn penpals in een Amerikaanse gevangenis zei op een dag tegen haar:‘Thanks to you Eve I can Look Around The Corner’  Er staan Nederlandse quotes en Bijbelteksten op haar blog. Maar ook onderwerpen als huwelijk en recepten  en "doe het zelf dingen" komen langs. Net als de persoonlijke stukjes die een inkijkje geven in Eve's leven. Die vind ik persoonk altijd heel mooi. Onder het kopje GRATIS  staan gratis te downloaden materialen over allerlei onderwerpen.

6. HUIS VAN MARIA JO is de mooie blog van Marieke. Tenminste... ik heb die link gelegd en ik hoop maar dat het de goede link is. Als ik het mis heb, nou ja pech gehad. De eigenaresse van deze blog is woonachtig in het multiculturele Rotterdam. Ze is moeder van twee dochters van 17 en 13 jaar en werkzaam in de thuiszorg in Rotterdam Zuid. Haar blog is fijn om te lezen. Haar laatste bericht ontroerde me omdat het herkenning opriep. Marijke... als je iemand anders bent en je hebt een andere blog... deel hem dan alsjeblieft met me (dan zet ik hem er nog bij).

-  ANONIEM 😊... wie je ook bent, dank je wel voor je reactie. Deed me goed. Heb je een blog?

7. PILE OF SMILES is de blog van "Saleslady371". Ik volg haar al langer. Ze schrijft over de eenvoudige en mooie dingen in het leven. Ze geniet er ontzettend van als ze ziet hoe mensen die gebroken waren, genezen worden door Jezus Christus.Vriendschappen betekenen heel veel voor haar. Ze hoopt dat haar lezers zich op hun gemak voelen op haar blog. Ik wel, in iedergeval. Deze blogpost is echt zo mooi!

7 opmerkingen:

 1. Wat lief dat je mijn blog zo hebt gedeeld. Het is een mooie lijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je mijn blog deelt. Ik ga de andere blogs ook eens bekijken!
  En het klopt helemaal hoor, alleen heet ik Marieke i.p.v. Marijke ;)
  De post die je bedoelde was denk ik de een na laatste? Juist gisteren een nieuwe geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je naam even veranderd :-) Je nieuwe post had ik idd nog niet gezien. Nu wel. Wat een mooie baan heb jij.

   Verwijderen
 3. I am touched that you would include my writing efforts in your list. Thank you, this means a lot to me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen idee of je mij bedoelt, volgens mij las ik ook weleens berichtjes van anoniem die niet van mij waren ;) Maar nee, ik heb geen blog, ben alleen bloglezer. Ik word vaak erg bemoedigd door je blogs. Dank je wel! Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel Aritha nu weet ik hoe het komt dat ik ineens meer bezoekers heb.

  BeantwoordenVerwijderen