10 feb. 2018

5 mooie christelijke blogs (1)

Toen mijn kinderen nog jong waren volgde ik trouw een paar blogs die ik leuk vond. Meestal blogs, over gezinsleven, chaotische mama's en christelijk geloof.

MOOIE BLOGS

Langzamerhand vond  er een verschuiving plaats in wat ik las. Ik lees andere blogs dan pakweg tien jaar terug. Onder dit plaatje deel ik 5 mooie christelijke blogs die ik op dit moment graag lees.MOOIE CHRISTELIJKE BLOGS:
  
 1.  WAARDEVOL MENSZIJN is een fijne blog, waarvan ik iedere nieuwe post lees. Eigenlijk weet ik niet hoe de blogger erachter heet. Ze kiest altijd precies de onderwerpen die me raken of die ik fijn vind om te lezen. Soms ook persoonlijke stukjes. Een mooi mix. Ik zou zeggen: kijk zelf eens rond op deze waardevolle blog. 
 2. VERLANGEND LEVEN is voor mij ook een blog dicht bij mijn hart. Mariska schrijft heel open over 'geloven, leven en verlangen'. Ze  schrijft heel eerlijk en blijft sicht bij zichzelf en bij God. Knap! Ze zegt dat ze iemand is die met verlangende ogen de wereld in kijkt. Verlangen, boven al naar God. "Misschien kan ik even die arm om je schouders zijn, of die ene zonnestraal die een glimlach op je gezicht brengt, zodat je weer even weet: ik ben niet alleen."  Zo ervaar ik haar blog dus ook.
 3. TREE OF LIFE HOMEMAKING gewone, dagelijkse momenten uit het leven Van Dieneke. Ja, ze is terug! Ik helemaal blij. Ze schiet plaatjes en vertelt er wat omheen. Ik geniet van haar stijl, de vrolijke foto's en van wat ik tussen de regels door lees. Allemaal naar de blog van Dieneke!
 4. LANDLEVEN IN OOST FRIESLAND   Aaaah, jammer dat ik hier nooit kan reageren. Maar dit is echt een heel mooie fotoblog. Het gaat over christen zijn in afhankelijkheid, een meer zelfvoorzienend leven, moestuin en kipjes. De mooiste foto's!
 5. HEB JE HEM NOG GEZIEN VANDAAG? Ja, heel mooi deze blog! Lieneke is met hart en ziel een volgeling van Jezus. Over het najagen van Zijn liefde schrijf ik graag! En ze heeft drie weblogs. Ik noem alleen deze. 

In maart wil ik nog 5 mooie blogs delen.

8 opmerkingen:

 1. Very nice! I will have to check them out.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I enjoy reading your inspirational blogs very much.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So nice to hear, I will visit them too!!
  Blessings!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je m'n blog hebt genoemd!
  Bedankt voor het delen van de andere blogs. Die kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh nee, landleven in Ostfriesland lees ik al heel lang

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ariella, thank you for sharing these links. I've visited each one and have enjoyed each blog. I hope you are having a wonderful day.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love the picture of the little bear in the cup!! It made me smile.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie blogs, die ga ik eens bezoeken. Een aantal ervan ken ik. Waardevol menszijn is een blog dat ik al een tijdje regelmatig las. Toen kwam ik (door een klant) aan de weet dat de vrouw hierachter een collega van mij is... Bijzonder!
  Wat ben ik trouwens lang niet op je blog geweest. Ik heb ook al een tijd niet meer geblogd, door omstandigheden. Ik kom gauw weer eens terug, ook op mijn eigen blog hoop ik.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen