31 jan. 2017

Ik kijk naar Jezus die ons voorgaat (2)

Weet je niet wat je doen moet? Zijn er obstakels op je pad? Dingen die maken dat je de controle verliest? Houd dan je oog op Jezus gericht. Vestig al je aandacht op Hem. Hij is je voorgegaan. Hij zal je helpen.

... terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof. Hij heeft om de vreugde die Hem in het vooruitzicht was gesteld, het kruis verdragen en de schande veracht en zit nu aan de rechterhand van de troon van God. Hebreeën 12:2


Hij is ons Voorbeeld.
Onze Leidsman.
Dit heb Ik tot u gesproken, opdat u in Mij vrede hebt. In de wereld hebt u verdrukking, maar hebt goede moed, Ik heb de wereld overwonnen. Joh 16:33

NODIG!

Ik vraag me zo vaak af: wat zou Jezus gedaan hebben? Hij heeft standgehouden in de zwaarste proef! Hij heeft de wereld overwonnen. Hij is het die mijn zonden vergeeft. Jezus is mijn Heer en Helper. Ik heb Hem nodig. Iedere dag opnieuw.

3 opmerkingen:

  1. Al heb je het nog zo moeilijk en ben je over iets aan het tobben, leg het in Jezus Handen, dan zul je merken dat de last lichter wordt en je er met andere ogen tegenaan kijkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Peter, turning round, sees the disciple whom Jesus loved following ...", John 21: 20. Keep our eyes on Him and follow!

    BeantwoordenVerwijderen