maandag 30 mei 2016

Hoe langer Hij met mij wil leven ...

Vol verwondering dat God zo'n ommekeer kan maken in iemand. Als er iets is waar ik diepe spijt van heb, is het van mijn leven zonder God. Sowieso baal ik er van dat ik nog steeds diep in me de neiging heb op mezelf centraal te zetten.

Ik ben de ergste
Ik las vandaag dat iemand die echt godvrezend is, nooit zal vergeten dat ooit de heilige en rechtvaardige toorn van God op hem rustte. Hij zal met Paulus zeggen: "Ik ben de ergste van alle zondaars." 

I came to Jesus as I was,
Weary, and worn, and sad;
I found in him a Resting-place,
And he has made me glad.
 
 
Niet loskoppelen
De liefde van God heeft voor mij geen betekenis zonder het kruis. En Golgotha heeft geen betekenis los van de rechtvaardige toorn van God.

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Ariëlla Persoonlijk
Hoe langer Hij met mij wil leven, hoe meer ik Zijn liefde bewonder. Hoe meer ontzag ik ook voor Hem voel. Wie ben ik, dat Hij naar mij omziet?

Wat een ongelofelijke liefde.
 

6 opmerkingen:

  1. "God's love for me has no meaning without the cross. And Calvary has no meaning apart from the righteous wrath of God." I love this quote!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "God's love for me has no meaning without the cross. And Calvary has no meaning apart from the righteous wrath of God." I love this quote!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Mooie laatste zin ook! Wie ben ik dat Hij naar mij omziet. Wij zijn veel meer dan dat wij ons kunnen voorstellen. Hij ziet mij door Jezus heen!

    BeantwoordenVerwijderen